Wij van DBFH zijn erg blij dat we in Ferwert de kans kunnen bieden om zich aan te kunnen melden voor een supersnelle internetverbinding die klaar is voor de toekomst. Hiermee zorgen wij ervoor dat ons dorp leefbaar blijft en dat wonen en werken, verbinding en zorg interessant en goed geregeld kan worden.
 
Wij hebben in de voorbereidingen naar de campagne veel contact gehad met DELTA Netwerk en wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking en de professionaliteit en ambitie die DELTA Netwerk en haar medewerkers tonen om dit mogelijk te maken.

Aanmelden!

Wilt u zich alvast aanmelden? Klik hier om hier meer informatie over te krijgen. Hiervoor is het nodig om u aan te melden via de site van een van de aanbieders welke glasvezel verbinding leveren. Dit aanmelden zal vóór 30 november 2022 gebeurt moeten zijn om te zorgen dat dit mee telt in de vraagbundeling.
 
ogp                   download 6Jaap Bosma – kwartiermaker glasvezel DELTA Netwerk: 

9F7ED2E9 0929 497E BF25 DB857CE3803FWe doen deze campagne omdat we overtuigd zijn dat glasvezel flink bijdraagt aan de leefbaarheid in de dorpen Hallum, Burdaard, Ferwert, Marrum en Wanswêrt. We zijn er niet om specifieke internetproviders op het glasvezelnetwerk aan te prijzen, het gaat er ons om dat er een open glasvezelverbinding komt die een dorp toekomstbestendig maakt. Het beste internet mag niet alleen voorbehouden zijn aan grote steden. Ik ben blij dat DELTA Netwerk nu hier deze mogelijkheid biedt. Zeker nu er ook geen contributie of bijdrage gevraagd wordt voor de aanleg. Wanneer 1 op de 5 huishoudens ‘ja’ zegt tegen een van de glasvezelabonnementen is de glasvezelverbinding nu gratis.

Het vertrouwen in daadwerkelijke aanleg is ook groot omdat er op dit moment bijvoorbeeld in vele dorpen in de gemeenten Achtkarspelen, Fryske Marren en Sudwest-Fryslãn de schop al in de grond is gegaan door DELTA Netwerk medewerkers. De aanleg zou dus ook al snel kunnen beginnen. Kortom, sneller en stabieler internet, meer keuzevrijheid en Ferwert is, net als iedereen om hen heen, klaar voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het internet.

"Geen aansluitkosten en start aanleg bij minimaal 20% deelname!"

Per abonnement die via deze website wordt afgesloten verdien jij € 25,- en gaat er € 50,- naar een lokale vereninging. En dat is hartstikke welkom in deze tijd. In Ferwert gaat deze € 50,- naar DBFH. 

DELTA Netwerk heeft voor het aanbieden van glasvezel internet een sponsoractie gekoppeld. Het Dorpsbelang Ferwert Hegebeintum mag dit gebruiken voor initiatieven en activiteiten in en om onze dorpen. Hierbij kan gedacht worden aan aankleding van de hoofdstructuur bijvoorbeeld meer bomen in de dorpskern, verfraaiing van openbare ruimtes/dorpskern, jeu de boulesbaan  of padelbaan. Maar ook andere initiatieven en/of activiteiten zouden hierdoor gesteund kunnen worden, welke een bijdrage hebben aan de leefbaarheid van de dorpen.

Meer informatie?

De komende tijd organiseert de netwerkbeheerder DELTA Netwerk een aantal informatieavonden, inloopavonden en andere momenten om iedereen zo goed mogelijk te informeren. Dit geeft jou de kans om online of live je vragen te stellen. Kun je niet op de avond in je eigen dorp? Kom dan op één van de andere avonden!

De volgende informatieavonden staan op de planning (aanklikken voor meer info):

Nieuwsbrief DELTA Netwerk

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de aanleg van het glasvezelnetwerk in Ferwerderadiel? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van DELTA Netwerk voor de dorpen van voormalig Ferwerderadiel. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief!