Uit de enquete over de sport in Ferwert & Hegebeintum, kwam naar voren dat de Avond4daagse gemist wordt. Daar gaan we wat aan doen!

De Avond4daagse zoals je die misschien gewend bent is nog een jaartje uitgesteld, maar je kunt alvast warmdraaien, want Ferwert & Hegebeintum doen mee met de Home Edition!

Dit jaar dus nog niet met grote groepen tegelijk, maar wel gezellig met je eigen gezin of vrienden en wel met de enige echte Avond4daagse medaille!

Wat is Avond4daagse - Home Edition?
 
Tussen nu en 31 juli 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille op een speciale uitreikingsdag!
 
Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven.

Maak er je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment. Onderweg verrassen we je in de app met leuke berichten. Zo helpen we je ermee deze Avond4daagse onvergetelijk te maken.
 
Aanmelden
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost € 6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 - 5 - 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille op de speciale uitreikingsdag!

Aanmeldlink: https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/ferwert


Bron: Activiteitencommissie DBFH
0
0
0
s2smodern