De beurt is aan Oene Willem van der Woude!

 OW1

OENE WILLEM VAN DER WOUDE

Naam:  Oene Willem van der Woude
Geboortedatum: 5 april 1977
Werk: Hoofduitvoerder grond-, weg- en waterbouw
Hobby’s:
fietsen & schaatsen

Vrijwilligerswerk


Als vrijwilliger ben ik momenteel voorzitter van onze buurtvereniging Tusken Toer en Terp, de buurtvereniging van de Marrumerweg / Lytse Buorren. Daarnaast ben ik (mede-)leider bij het jeugdvoetbalteam van onze zoon Willem en sinds vorig jaar betrokken bij de activiteitencommissie van de DBFH.

Inspiratie

Naast een drukke baan is het leuk om iets te doen voor de gemeenschap. Enerzijds is het ontzettend leerzaam en anderzijds ontmoet je ook diverse mensen in het dorp waar je normaal gesproken niet snel mee in contact zou komen. De hoeveelheid tijd die het me kost valt me overigens enorm mee. Ik zou het dan ook iedereen aanraden om vrijwilligerswerk te doen. Dit is meteen een mooi bruggetje naar de activiteitencommissie van de DBFH. We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van het komende dorpsfeest en we zijn nog op zoek naar een paar mensen voor het mede-organiseren van enkele activiteiten. Bij deze dan ook een oproep om je aan te melden!

Hoe kunnen we je bereiken?

Indien het jou leuk lijkt om ook een bijdrage te leveren, dan kun je de activiteitencommissie van de DBFH via de mail bereiken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Maar je kunt me natuurlijk ook altijd op straat aanspreken…

OW2