Vorige week hebben maar liefst 7 medewerkers van Interzorg Groep het landelijk en internationaal erkend diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) ontvangen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de tuin van Foswert zijn de medewerkers in het zonnetje gezet door Interzorg Groep.

De medewerkers, sommigen al jaren in dienst als Verzorgende IG, hebben deze opleiding behaald bij ROC Friese Poort. De opleiding die in totaal ca. 30 weken duurt, hebben zij naast hun reguliere werkzaamheden in de zorg gevolgd. Als EVV-er ben je verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van een groep cliënten. De EVV-er zorgt er voor dat de cliënt zoveel mogelijk kwaliteit van leven ervaart, coördineert de multidisciplinaire zorg en zorgt ervoor dat de zorgverlening, in overleg met de cliënt, gecontinueerd wordt. Een mooie opsteker voor de medewerkers én voor Interzorg Groep!

De scholing is geïnitieerd uit de Kwaliteitsgelden Verpleeghuiszorg. Dit zijn extra middelen die landelijk beschikbaar zijn gesteld voor de verbetering van de kwaliteit in de verpleeghuiszorg.

Foto: De uitreiking vond plaats in de binnentuin van WZC Foswert te Ferwert (foto: Henriette Ronner)

Bron: ingekomen stuk

0
0
0
s2smodern