Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Kaatsvereniging Foswert

logo kv Foswert
Kaatsvereniging "Foswert" is opgericht op 3 april 1926. De naam "Foswert" komt van het voormalige Benedictijnerklooster "Foswert".
Het kaatsveld is onderdeel van het sportpark "De Boppeslach" dat is gelegen aan de Foswerterstrjitte in Ferwert. De vereniging beschikt over een degelijk clubgebouw en een aantal moderne kleedboxen. De accommodatie wordt gedeeld met voetbalvereniging Wardy.

De kaatsvereniging is een bloeiende vereniging die ongeveer 200 leden telt. In de zomermaanden wordt er bijna iedere zaterdag in Ferwert gekaatst. Voor oud en jong zijn er van mei tot september kaatspartijen die door de betrokken middenstanders van Ferwert worden gesponsord. Bekende partijen die ieder jaar georganiseerd worden, zijn de ouder-kind partij, het pearkekeatsen, de vrije formatie partij en het strjitkeatsen. Het kaatsseizoen wordt ieder jaar afgesloten met de Kritebeker-partij, op vrijdagmiddag tijdens het jaarlijkse dorpsfeest. Verder is er op dinsdagavond kaatstraining voor de jeugd en competitiekaatsen voor de senioren.

Kijk voor het laatste nieuws over onze vereniging, de actuele kaatsagenda en de belangrijkste spelregels eens op www.kvfoswert.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om in de zomermaanden een kijkje te nemen op het kaatsveld!

Sportpark "De Boppeslach" 

De Boppeslach 1
9172 MH Ferwert

Website: www.kvfoswert.nl 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.