Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Voetbalvereniging Wardy

Sportpark "De Boppeslach" 
De Boppeslach 1 
9172 MH Ferwert 

Website: www.vvwardy.nl 

Voetbalvereniging Wardy is opgericht op 2 november 1945. Wardy speelt in groen-zwarte kleuren: groene sokken, zwarte broek en een groen shirt.De accommodatie, genaamd “De Boppeslach”, is gelegen aan aan De Boppeslach, en bestaat uit 2 voetbalvelden en een oefenveld. Het B-veld wordt gezamenlijk met de kaatsvereniging Foswert gebruikt. Er zijn ca. 200 leden actief binnen Wardy en nog vele vrijwilligers.
Tijdens het 50 jarig jubileum is er in het centrum van het dorp een beeld onthuld (De Wardiaan).

‘s Winters wordt er door de jeugd een zaalvoetval competitie afgewerkt in de sporthallen.

Middelpunt van de voetbalvereniging is het gebouwencomplex met 4 kleedboxen, scheidsrechterboxen en boxen voor het materiaal. Daarnaast is er nog een gezellige kantine aanwezig, waar het tijdens en na de wedstrijden goed vertoeven is. Hier worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor de leden in verschillende leeftijden.

Wardy draait geheel op vrijwilligers. Er is een betaalde hoofdtrainer voor het 1ste elftal en verder wordt alles belangeloos gedaan. Het onderhoud aan de sportvelden wordt door een bedrijf verzorgd, het maaien wordt in eigen beheer gedaan. Er zijn diverse mensen actief binnen Wardy, zoals schoonmakers, kantinemedewerkers, leiders, trainers, onderhoudsmensen, lotenverkopers, etc.
Ook zijn er commissies actief bezig, zoals een kantinecommissie en een jeugdcommissie, om alles in goede banen te leiden en diverse activiteiten te organiseren. Tot slot heeft Wardy een bestuur, dat iedere maand vergadert over de dagelijkse zaken binnen de club.

Zoals u ziet gebeurt er erg veel binnen Wardy en is het een actieve vereniging. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, neemt u dan zaterdags eens een kijkje op het sportveld of in de gezellige kantine.

Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande link: ww.vvwardy.nl