Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

EHBO vereniging Ferwert e.o.

EHBO vereniging Ferwert e.o. is opgericht in 1953 en is een actieve vereniging met ongeveer 80 tot 90 leden.Het doel van de vereniging is dat er goed en bekwaam hulp geboden kan worden, indien dit nodig mocht zijn. Zo bieden we hulp bij verschillende evenementen, o.a. de Fiets 11-steden tocht, auto cross in Hallum en Blije, skeelertocht in Hallum, enz, enz….

Tijdens de (herhalings)lessen wordt er aandacht besteed aan het stelpen en verbinden van diverse bloedingen, het behandelen van kneuzingen en verstuikingen, het handelen bij bijv. epilepsie, het herkennen van een hartinfarct of hersenbloeding.
De basis cursus kan worden uitgebreid met extra lessen; de module kinder ehbo, module wandelletsels en de module sportblessures.

Maar we bieden niet alleen de EHBO- basis cursus aan. Naast de ehbo kunt u óók bij ons terecht wanneer u alleen wilt leren reanimeren. Onze vereniging is aangesloten bij de Hartstichting en mag zich daarom Reanimatie Partner noemen.
Tijdens deze lessen wordt u in een paar uurtjes geleerd hoe u iemand met een hartinfarct of hartstilstand het leven kunt redden! Zeker de moeite waard!

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.ehboferwert.jouwweb.nl 
of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secr.: mw. J. van der Werff
Koningsstraat 1
9151 JA Holwerd