Vorige week hebben alle dorpsbewoners de brochure van DBFH in de bus mogen ontvangen, met hierin alle informatie over de zaken waar het dorpsbelang zich mee bezig houdt. En dat is veel!

Samen met alle activiteitencommissies, werkgroepen en vele vrijwilligers wordt er met veel inzet en betrokkenheid gewerkt aan de leefbaarheid in onze beide dorpen. DBFH is een belangenbehartiger voor alle inwoners en wil de komende jaren nog veel bereiken. Hiervoor is een stevig draagvlak nodig en daar heeft DBFH u als inwoner(s) voor nodig!

U kunt de vereniging ondersteunen door lid te worden voor slechts € 12,- per jaar. De komende periode wordt er een ledenwerfactie gehouden en komen wij bij u aan de deur. Draagt u de vereniging een warm hart toe? Samen met u kunnen we dan het belangrijke werk voortzetten! Mocht u niet één van onze vrijwilliger treffen, dan kunt u ook lid worden door de QR code te gebruiken die op de genoemde brochure staat vermeld. Het is ook mogelijk om via deze link het lidmaatschapsformulier in te vullen. Doet u mee? Alvast hartelijk dank!

Bron: DBFH
0
0
0
s2smodern