Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Geslaagde vrijmarkt 2023

Gepubliceerd op: 27 april 2023
Het Vrijhof was vanmorgen met de vrijmarkt gezellig vol met zowel handelaren als bezoekers. Met een gratis dorpsbakkie, wat lekkers, en een springkussen voor de kinderen was het één en al gezelligheid. Ook het sjoelen op de 8 meter lange sjoelbak was een groot succes; jong en oud deden fanatiek een poging om de beste sjoeler van Ferwert en Hegebeintum te worden. De hoofdprijs ging naar Wytze Posthumus met maar liefst 108 punten, de poedelprijs ging naar Joël van de Mossel. Het was een feestelijke ochtend;  bedankt dat jullie erbij waren!Bron: Activiteitencommissie DBFH

Contact DBFH

Wilt u contact met het bestuur van DBFH? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u contact met de activiteitencommissie van DBFH? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fan zijn van Ferwert en Hegebeintum?

Contact Ferwert Online

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Laat het ons weten!

Stuur ons een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..