Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Opening ‘Sportcomplex van de toekomst’ groot succes

Gepubliceerd op: 09 april 2024
Vrijdag 22 maart was een feestelijke dag voor voetbalvereniging Wardy en kaatsvereniging Foswert. Na maanden van hard werken is ons sportcomplex en de kantine (bijna) helemaal verduurzaamd. Dit is een 2e fase van verduurzaming, de 1e fase is ± 4 á 5 jaar geleden gerealiseerd.
Zo hebben we nieuwe ledverlichting op het hoofd- en trainingsveld, dak- en spouwmuurisolatie in de kantine, kunststofkozijnen en isolerend glas bij de entree en een nieuw airco-systeem in de kantine.

Deze projecten hadden niet kunnen worden uitgevoerd zonder de subsidies die zijn verstrekt door de Provincie, de Gemeente Noard-East Fryslân, BOSA en ook de Rabobank. Nogmaals dank voor deze financiële ondersteuning!

Om het werk van aannemers, sponsoren en ‘eigen’ vrijwilligers onder de aandacht te brengen hadden we een officiële opening georganiseerd.
Het publiek, wat in grote getale naar het sportcomplex was gekomen, kon eerst de jeugd van beide verenigingen aanmoedigen bij een sponsorloop. Onze special guest Raynaud Ritsma zorgde naast het startsein van de sponsorloop voor veel enthousiasme onder de kinderen voor de verschillende onderdelen.

De jeugd heeft enorm goed z’n best gedaan gezien de prachtige opbrengst van € 1397,00! Een bedrag waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Van dit geld willen v.v.Wardy en k.v. Foswert de komende periode de kantine nog gezelliger maken, voor zowel jong als oud.

Na afloop van de sponsorloop werd er in de kantine nog een aantal vragen gesteld door Raynaud aan een paar nauw betrokken vrijwilligers en daarna is de daadwerkelijke opening verricht door voorzitter Rients Agema en Rebecca Slijver (wethouder) d.m.v. het onthullen van een nieuw welkomstbord. Deze zal aan het begin van ons complex komen te staan. Als extra stimulans hebben we nog een mooie cheque mogen ontvangen van de Rabobank, die werd overhandigd door Frieda Vroom.
Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde avond en hopen we met z’n allen nog lang te kunnen genieten van onze duurzame accommodatie.
Neem ook eens een kijkje op onze website vvWardy.nl of socials (facebook en instagram)
#Wardymeisynallen


Bron: ingekomen stuk