Vorige week heeft het Waddenfonds positief besloten op de subsidieaanvraag van de speeltuincommissie! De commissie ontvangt € 20.585 van het Waddenfonds voor onze speeltuin. Een fantastisch bedrag!
En daarmee is de fondsenwerving voor de nieuwe speeltuin met succes afgerond, waarbij ze ondersteuning hebben gehad van Tia (bureau CAZ).

De nieuwe speeltuin kan worden gerealiseerd met behulp van / met bijdragen van:
- DBFH;
- De Kinderkledingbeurs;
- Particuliere donaties;
- Rabobank Coöperatief dividend en Rabo clubsupport;
- Gemeente Noardeast Fryslân;
- P.W. Janssens's Friesche Stichting;
- Wonen Noordwest Friesland;
- Autobedrijf Willem Faber;
- Waddenfonds

Afgelopen zaterdag heeft Mirande van der Bij een toelichting gegeven op RTV NOF. Dit kun je beluisteren op:
https://gemiste-uitzending.nl/media/zaterdag_12.mp3 (vanaf de 40e minuut).

Door de bovengenoemde toezeggingen kunnen ze binnenkort aan de slag met het realiseren van een nieuwe speeltuin aan de Johannes Wildeboerstraat te Ferwert. De speeltuincommissie streeft ernaar om de nieuwe speeltuin in het tweede kwartaal van dit jaar te realiseren, samen met alle betrokken partijen. Het plan is ongewijzigd ten opzichte van de vorige update. Om het plan nogmaals te bekijken, kijk dan op: https://www.ferwertonline.nl/update-speeltuin

De commissie ziet erg uit naar de realisatie van de nieuwe speeltuin. De voorbereidingen voor de opening van de speeltuin zijn inmiddels ook in volle gang (waarbij rekening wordt gehouden met de Corona maatregelen). Zo wordt bijvoorbeeld een kleurwedstrijd voor kinderen georganiseerd. Zodra meer bekend is, houden zij jullie via deze website op de hoogte.

Van de speeltuincommissie
0
0
0
s2smodern