Studio Leela gaat verder in Stiens! Magnetiseur Martijn Zitman en yogadocente Alline van der Meulen betrokken afgelopen zomer een klaslokaal in het voormalig schoolgebouw in Ferwert. Helaas moest, eerder dan verwacht, een nieuwe ruimte gezocht worden. Gelukkig werd deze gevonden in voormalig centrum de Skalm in Stiens. 

Midden in het centrum, met voldoende parkeerplaatsen voor de deur en in een netjes pand. Stiens is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en ligt centraal gelegen. Dit maakt Studio Leela nóg bereikbaarder. 

De lessen Integrale Yoga, de Ontspanningssessies en Inspiratieavonden die voorheen in Ferwert plaatsvonden, verhuizen mee naar deze nieuwe locatie. Ook de behandelingen van Martijn zijn vanaf heden in Stiens. 

Op deze nieuwe locatie starten Martijn en Alline gezamenlijk een nieuwe yogales, speciaal voor mensen met spanningsklachten, een burn-out, een ernstige blessure of chronische pijnklachten. Deze zeer rustige yogales is gericht op ontspanning en herstel, middels ademhalingsoefeningen, zachte yogahoudingen, ontspanningsoefeningen én magnetiseren.

Kijk voor meer informatie op www.allinevandermeulen.nl of www.martijnzitman.nlBron: ingekomen stuk