Over ongeveer een maand is het al zover: het dorpsfeest van Ferwert en Hegebeintum! Middels deze update wil de activiteitencommissie graag een update geven over de recente ontwikkelingen.

Door de huidige regelgeving voor evenementen en de risico’s die daarmee gepaard gaan, is het voor ons helaas niet mogelijk om dit jaar een feesttent neer te zetten. Dit betekent dat het programma voor de vrijdagavond en zaterdagavond opschuift naar volgend jaar. Dit vinden we uiteraard erg spijtig, maar wat in het vat zit, verzuurt niet!

Het vervallen van de feesttent betekent niet dat er geen feest is in de dorpen. We gaan voor plan B! De activiteiten voor de kinderen gaan door, evenals het kaatsen om de Kritebeker. Daarnaast wordt op zaterdagmiddag 11 september een zeskamp gehouden voor alle inwoners van Ferwert en Hegebeintum ouder dan 12 jaar. Meedoen? Geef jouw team van 6 personen snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inleg voor een team bedraagt €10,-.

Ook dit jaar is er weer kermis tijdens het dorpsfeest! Vanaf donderdag t/m zaterdag staan de attracties opgesteld op het terrein bij de sporthal.

Bij feest hoort natuurlijk versiering! Je kunt je nog tot en met 16 augustus opgeven voor de straatversiering door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het thema is vrij en je mag je individueel, als groep of als straat opgeven. Aan de straatversiering wordt nog een leuke activiteit voor jong en oud verbonden, dus geef je vooral op!

Verdere informatie over het programma volgt, dus houd Ferwert Online in de gaten. We hopen er met elkaar een feestelijk weekend van te maken in september!

Bron: Activiteitencommissie DBFH
0
0
0
s2smodern