De zomer is bijna voorbij.... het is geweldig mooi weer geweest maar helaas hebben de kindjes uit het dorp nog niet van de nieuwe speeltuin kunnen genieten... het gaat allemaal wat langzamer dan de speeltuincommissie had gehoopt. Desondanks hebben al verschillende fondsen en bedrijven hun steun toegezegd en staat de geldteller toch bijna op de helft van het benodigde bedrag en zo komt de nieuwe speeltuin steeds meer in zicht!

Graag deelt de commissie nu ook het plan en kunnen jullie alvast een indruk krijgen hoe de nieuwe speeltuin er uit gaat zien. De focus is gelegd op kinderen in de leeftijd van 1 tot 7 jaar. Voor de grotere kinderen zijn elders in het dorp ook al mooie speelpleinen gerealiseerd. In deze leeftijd gaan de kindjes nog niet alleen en zal het voor de ouders ook een leuke ontmoetingsplaats zijn op de bankjes die geplaatst worden. Door de speeltuin heen komt een kronkelweggetje waar de driewielers of fietsjes overheen kunnen crossen. Nieuw is een kabelbaan en de schommel, wipwap en glijbaan kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. De commissie heeft er veel zin in om dit zo snel mogelijk te kunnen realiseren!

Tijdens de garagesale op 12 sept staan er 2 grote gele collectebussen in het dorp waarmee we hopen ook nog een mooi bedrag mee op te halen. Elke cent helpt!

Steunt u de speeltuin ook?
Namens de kinderen uit het dorp alvast hartelijk bedankt!
0
0
0
s2smodern