Inmiddels is het al weer mei en staan de nieuwe speeltoestellen op hun plek! Het begint al wat te lijken en er wordt ook al volop gebruik van gemaakt, wat hartstikke mooi is, zolang dit op een gewone manier gebeurt.
De speeltuin is bedacht voor basisschoolkinderen en het is niet de bedoeling dat er (‘s avonds) oudere jeugd omhangt. Het is erg jammer om te horen dat dit wel gebeurd en om te zien dat er dan ook veel troep blijft liggen. Vooral flesjes en blikjes zijn gevaarlijk voor de kleine kinderen!!
Dit is natuurlijk niet ons doel geweest met het bedenken van de nieuwe speeltuin.
We hopen dan ook dat we samen met het hele dorp de speeltuin (die nog niet eens af is) netjes en vooral heel kunnen houden!

Er was een tegenvaller omdat de koersmix niet zo snel geleverd kon worden en ook het weer heeft nog niet echt meegewerkt, maar het plan is om begin juni de grondwerkzaamheden af te ronden. Dan zal het gras opnieuw aan moeten groeien en zal de speeltuin hiervoor eventjes afgesloten worden.

Daarna hopen we een opening te houden, alleen zal dit wel aangepast moeten en kan het niet met zoveel mensen als we zouden willen ivm Corona. Binnenkort worden de prijswinnaars uitgenodigd en wordt de opening online gedeeld.

Hopelijk zullen we deze zomer eindelijk genieten van een fijne speeltuin waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten en waar onze kinderen veilig kunnen spelen!

Groet de speeltuincommissie.
0
0
0
s2smodern